Öne Çıkanlar ışid türkiye DAEŞ erdoğan Ahmet Yesevi Derneği

"Oğlumun canlı bomba olmasından korkuyorum"
Kocaeli’nin Gebze İlçesi’nde yaşayan Bekir Uzun habercilere çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Baba Uzun, 19 yaşındaki oğlunun IŞİD militanları tarafından kandırılıp terör örgütünün saflarına katıldığını söyledi.

 

Endişeli babanın açıklamalarına göre 19 yaşındaki Serkan Uzun “iş aramaya çıkıyorum” diyerek evden ayrıldı ve bir daha eve dönmedi. Polise başvuran baba Serkan Uzun oğlunun en son Kilis’te tespit edildiğini yakalanıp sorgulandıktan sonra “seyahat özgürlüğü” gerekçesiyle serbest bırakıldığının altını çizdi.

 

Bekir Uzun oğlunun serbest bırakıldıktan bir gün sonra oğlunun “Suriye’deyiz” diye mesaj gönderdiğini belirtti.

 

Oğlunun canlı bomba olduğundan endişe eden Baba Bekir Uzun, Ankara’daki patlamayı gerçekleştiren kişinin oğlu olduğunu sandığını düşünerek çok korktuğunu belirtti. Oğlunun beyninin yıkandığını söyleyen baba, oğlunun bir an önce yakalanıp tutuklanmasını istedi.

 

Bekir Uzun eşinin de çok zor zamanlar geçirdiğini, iğneyle ayakta durduğunu belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.