Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ ahmet davutoğlu esad

Savcılık dosyasına giren görüntülere göre, Silopi'de görevli FETÖ'cü general Semih Terzi, saat 02.16 sularında helikopterle Özel Kuvvetler Komutanlığı'na geldi. Özel Kuvvetler Komutanı Zekai Aksakallı'nın “Evladım oranın namusu sensin, makamı teslim etme” dediği şehit Astsubay Ömer Halis Demir, silahını alarak helikopterden inen cuntacıların arasına karıştı. Karargah binasına yaklaşan Terzi'yi içeriden çıkan bir subay karşıladı.

HALİSDEMİR'İ ARKADAN VURDULAR

Tam bu sırada Demir, silahını çekerek Terzi'ye 3 el ateş etti. Terzi, yere yığılırken, Halisdemir karargah binasının yanında bulunan ağaçlık alana doğru koştu. Bu esnada Terzi'nin yanında bulunan cuntacılar Halisdemir'in arkasından ateş açtı. Demir'e 15 el ateş edildi. Demir'i vuran ilk kurşunu sıkan ismin ise Binbaşı Fatih Şahin olduğu anlaşıldı. Şahin'in 12 el ateş ettiği belirlendi. Diğer 3 atışı yapanın ise henüz kimliği tespit edilemedi.

SEMİH TERZİ KARARGAH BİNASINA TAŞINDI



 

Astsubay Ömer Halis Demir'in vurduğu Terzi, cuntacılar tarafından karargah binasına taşındı. Ağır yaralı olan Demir de ağaçlık alandan karargah binası önüne getirildi. Yaklaşık 30 dakika kadar karargah binasında kalan Terzi, daha sonra 6 cuntacı tarafından çarşaf içerisinde helikoptere taşındı. Daha sonra da Terzi helikopterle GATA'ya götürüldü.

15 KURŞUNA DAYANAN HALİSDEMİR'E 2 EL DAHA ATEŞ ETTİLER

Aksine 15 kurşuna dayanan Demir'in nabzını kontrol eden cuntacılar ölmediğini anlayınca yerde yatan Demir'e canice ateş etti. Bunu yapanın ise Üsteğmen Mihrali Atmaca olduğu belirlendi. 


 

HALİSDEMİR'İN KARARGAH BİNASI ÖNÜNDE BIRAKTI

Caniler, Ömer Halis Demir'in naaşını ise karargah binası önünde bıraktı. Bu arada Demir'e ilk kurşunu sıkan Fatih Şahin de GATA'ya gitti. GATA'da yakalanan Şahin, tutuklanarak cezaevine gönderildi. 


(Fatih Şahin-Mihrali Atmaca)


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ayhan 8 yıl önce

Eger Devlet bunlari yasatirsa hakkimi helal etmiyecegim....

Avatar
Ali demir 8 yıl önce

Niye hala hapiste ki bu sıçanlar... Lağım çukuru hak ettikleri yer..

Avatar
şahin 8 yıl önce

İki adet oros çoçuğu..

Avatar
Taner 8 yıl önce

Kisas a kisas istiyorum ölümmmm

Avatar
Fatih Kalaç 8 yıl önce

Eğer ki bu piçler yaşatılırsa hakkımı helal etmem.

Avatar
Melek 8 yıl önce

Seresfsiz adi kopekler satilmis pezevenkler idam bunlara odul olur canli canli hetgun bir parca etlerini kopartip curumeye birakicaksin cok aci ceksinler insAllah

Avatar
Tayyip 8 yıl önce

Bunların idam gününü görücez inş

Avatar
Alihan Ayyildiz 8 yıl önce

Bu oruspu çocuklarını bana verin size veriyorum çok iyi bakacağım !!!