Öne Çıkanlar flaş haber Fenerbahçe başakşehir California diyarbakır tam tasdik

Orhan Pamuk'tan sonra Elif Şafak da laiklik gidiyor dedi
Nobel ödülü sahibi Yazar Orhan Pamuk’un İtalyan La Repubblica gazetesine verdiği demeçte“Kendim için değil laikler için endişeliyim”sözlerinin ardından Yazar Elif Şafak da “Laiklik”çıkışında bulundu.
Elif Şafak Guardian'da "Türkiye'de artık politikacılarımıza gülemiyoruz bile" başlıklı bir yazı yayınladı.

LAİKLİK TEHDİT ALTINDA

Elif Şafak yazısında "Milletimiz bölündü. Başbakanımız görevi bıraktı. İfade özgürlüğü ve laiklik tehdit altında" dedi ve ekledi:

"Bugünün Türkiyesinde bir Ermeni, ya da bir Kürt, Alevi, eşcinsel hatta bir kadın olmak bile zor."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
zeki 8 yıl önce

Neden ermeni kürt alevi eşcinsel ve kadın normal insan olmak çok mu zor beyni satılmış hesapta yazar türk neden olamıyorsun birde türk olmayı dene bakış açını değiştir .

Avatar
Ben 8 yıl önce

İnsanlıl elden gidiyor geçtim laikliği...

Avatar
Kürsü kıran 8 yıl önce

Senin gibi beyin özürlü olanlar tedavülden kalkıyor bunun için endişe duyuyorsan bu devlet beyin özürlülere maaş veriyor bilgine birde artık senin gibiler prim yapmıyor boşa orda burda kendini paralamaa