Öne Çıkanlar türkiye ışid IŞİD kara operasyonu yunus mallı türkiye terörist

Otelde tesettüre yasağına karşı harekete geçildi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bulunan Club Grand Aqua Hotel'de başörtülü bir müşterinin otel görevlileri tarafından havuza girmesi engellenmişti.

"BENİM OTELİME GELMESİNLER" DEMİŞTİ

Tesettürlü kadınlara koyduğu yasağı cüretkâr bir şekilde savunan otel sahibi 79 yaşındaki Fetih Yılmaz Sezer ise yaptığı açıklamada, "Benim otelime gelmesinler" diyerek tepki çekmişti.

Çağdışı yasağın gazete ve sosyal medya platformlarında gündeme getirilmesi ardından bir haberi ihbar kabul eden Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, olay ile ilgili soruşturma başlattı. Soruşturmanın "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik ve aşağılama" suçlaması kapsamında yürütüleceği öğrenildi. Soruşturma kapsamında otel yöneticilerinin ifadelerine başvurulacağı belirtildi.

Kaynak: Sabah / Nazif Karaman

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.