Öne Çıkanlar ışid türkiye DAEŞ erdoğan Ahmet Yesevi Derneği

Hakkari'nin Yüksekova kentinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlarda görev alan Özel Harekat timlerinin binaya astıkları büyük bir Türk bayrağı önünde marş okuduğu görüntüler sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Çukur be barikatlarla şehirleri tarumar eden terör örgütü PKK'yı girdiği yerlerden temizlemeyi başaran Jandarma Özel Harekat ve Polis Özel Harekat timleri, marş söyleyerek moral depoluyor. 

Yüksekova'da PKK'nın karargah olarak kullandığı binaya asılan Türk bayrağı önünde komutanlarının okuduğu marşı dinleyen Özel Harekatçılar, tekbir sesleriyle adeta inletti. Uzun süre havaya ateş açıldı.

Komutanın okuduğu marş:

Rasül'ün övgüsünü kazanmıştı,  Düşmanlarımız kahrıyla yanmıştı,  Viyana önlerine dayanmıştı;  Zemin kan kırmızı, ayyıldızı ak,  O mübarek bayrak, işte bu bayrak!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vanlı64 8 yıl önce

Rabbim yar ve yardımcınız olsun Dualarımız sizlerle ne kadar gururlandim sam az Allahım sizi sevdiklerinize kavustursun

Avatar
nesibe ciftci 8 yıl önce

ASLANLARIMMM BENIMM.COK GURUR DUYDUMMM COKKKK.ALLAHIM KORUSUNNN BUTUN YAVRULARIMIZI