Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ ahmet davutoğlu esad

Paralel yapı operasyonunda flaş gelişme: 18 gözaltı
Paralel yapıya yönelik sabaha karşı eş zamanlı operasyon düzenlendi. İstanbul ve Ankara dahil 13 ilde  17-25 Aralık operasyonunu yürüten emniyet görevlilerine yönelik gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınanlar oldu. 

İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 17-25 Aralık operasyonlarını yürüten emniyet görevlilerine yönelik soruşturma başlattı.

Soruşturma kapsamında, İstanbul ve Ankara başta olmak üzere 13 ayrı ilde emniyet görevlilerine yönelik operasyon düzenlendi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, 22 Temmuz'da başlatılan "Paralel Devlet Yapılanması" iddialarına ilişkin soruşturma kapsamında 27 polis hakkında gözaltı kararı alındı.

Operasyon kapsamında, eski Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Daire Başkanı Mehmet Yeşilkaya, KOM Daire Başkan Yardımcısı Osman Balcı, KOM Daire Şube Müdürü Alparslan Çalışkan, eski İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdür Yardımcısı Yasin Topçu ile Başkomiser Mehmet Akif Üner'in de aralarında bulunduğu 18 kişi gözaltına alındı.

Eski İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Hamza Tosun'un aranılan adreste bulunamadığı öğrenildi.
Operasyon devam ediyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.