Öne Çıkanlar rusya tam tasdik pelin batu ağladı fetö - izmir adliyesi- pdy- terör örgütü zekeriya atak

Pirelli Oto Lastiklerinde Siyah Halka Yaz Kampanyası

Liderliğini inovasyona öncülük ederek sürdüren Pirelli oto lastikleri yaz kampanyası dahilinde Siyah Halka da yer alıyor. Geçmişten bu güne tecrübesini konuşturan Pirelli oto lastik üretiminde çığır aşan yenilikleriyle ülkemizde en sevilen markalardan biri. Teknolojiyle iç içe geçen üretiminde sürdürülebilirliği tasarlayan firma, lastik konusunda dünya trendlerini belirmeye devam ediyor.
 
40 yılı aşan deneyimin adı olan Pirelli, Premium segmentte lastik teknolojisinde liderliği göğüsleyecek ürünler üretmeyi sürdürüyor. Oto lastikleri üretiminde çevreyle dost, yenilikçi malzemeler kullanarak doğaya zarar vermiyor. Araçlarınızın özel ölçülerine göre üretilen lastiklerde uzun kullanım ömrünü ön plana koyan Pirelli, çağdaş ürünleriyle araç sürme keyfinizi ikiye katlıyor.
Sürüş anında aracınızın performansını yüksek boyutlara ulaştıran lastikler, üst düzey güvenlik sağlayarak trafikte risklerle karşılaşmanızı engelliyor. Pirelli oto lastiklerinde kullanılan Run Flat teknolojisi kendi kendini desteklerken, sürücünün araç kullanım anında kendisini güvende hissetmesini sağlıyor.
 
Yol ve otomobil arasında temas sağlayan, araçların en önemli parçalarından biri olan lastikler aynı zamanda araç yükünü taşır. Motordan aldığı güçle aracı hareket ettirerek yolculuğunuza devam etmenizi sağlar.  Kaliteli ve doğru seçilmiş oto lastikler dayanıklı olduğu kadar uzun süreli kullanım açısından tasarruf etmenize neden olur. 
Siyah Halka yaz kampanyası dahilinde Pirelli oto lastiklerini piyasadaki fiyatlarına oranla en uygun oranlara bulabilir, sepete ekleyerek alışverişe başlayabilirsiniz. Elzem ihtiyaçlarınızdan biri olan oto lastiklerini mevsim şartlarına göre satın almanızı öneriyoruz. Kış aylarında yoğun kar, ıslak zeminde yüksek performans gösteren kış lastiklerini seçmelisiniz. Yoğun hava sıcaklığının yaşandığı yaz mevsimi için tasarlanan yaz lastikleri kullanmaya dikkat ediniz.
Pirelli oto lastikleri Kış lastikleri, yaz lastikleri, dört mevsim lastikleri modelleriyle Siyah Halka da sizleri beliyor. Lastik üretimi konusunda dünya markası haline gelmiş diğer firma ve ürünlerini sitemizden bulabilir, kolay alışveriş imkanıyla satın alabilirsiniz…

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.