Öne Çıkanlar rusya haber abd ferhat yüksel terörist başı

PKK akademisyenlerine sahip çıktı!
Yazılı açıklama yapan KJK Koordinasyonu, "Bu suça ortak olmayacağız" bildirisine imza atan 1128 akademisyenle dayanışma çağrısı yaptı.

PKK'ya yakınlığıyla bilinen Fırat Haber Ajansı'nın haberine göre, başta üniversiteler olmak üzere gençliğe yönelik özel politikalar ve saldırılar uygulandığı ve sahte aydınların palazlandırıldığının öne sürüldüğü açıklamada, "Bu suça ortak olmayacağız" başlıklı bildiri hazırlayan akademisyenlerin desteklenmesi istendi ve şu ifadelere yer verildi:

"Özellikle kadın dayanışmasına dayalı kadın özgürlük duruşu bu onurlu akademisyen duruşuna en güçlü sahiplenme ile eylemselliğini ortaya koyarak, faşizme karşı direnişi yükseltmelidir. Kürt kadınları olarak demokratik aydın akademisyenlerin mücadelesini sonuna kadar desteklediğimizi belirtmek istiyoruz. Bütün aydınları, yazarları ve demokrat kesimleri bu duruşa sahip çıkmaya ve destek sunmaya çağırıyoruz. AK Parti’nin faşizmine geçit vermeyelim; halklarımızın karanlık bir geleceğe sürüklenmesine izin vermeyelim." 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.