Öne Çıkanlar ışid terörist gözaltı terör fenerbahçe

PKK'dan Kışanak'a ölüm tehdidi
Sözde öz yönetim ilan eden PKK’nın talimatı, HDP ve DBP'li belediyelerin desteğiyle Diyarbakır’ın Sur, Şırnak’ın Silopi ve Cizre ilçelerinde çukur kazarak, barikat kuran teröristlere halkın destek vermemesi, örgüte büyük bir darbe vurdu. Çukur siyaseti hezimete dönüşen HDP ve DBP'liler, PKK'lı teröristleri kurtarmanın derdine düştü. Demokratik Toplum Kongresi’nin (DTK) isteğiyle Sur’a giderek artık köşeye sıkışan teröristlerle görüşen Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Gültan Kışanak, ''Halk bize destek vermiyor. Kaybettik. Artık vazgeçin, boşuna ölmeyin'' dedi. Ancak beklemediği bir tepkiyle karşılaştı.

6 SAAT TUTULDU

Kandil'den, ''Çekilmenizi isteyen olursa vurun'' talimatı alan teröristler Kışanak'ı, görüştükleri bodrumda yaklaşık 6 saat rehin tuttu. Ölümle de tehdit edilen Kışanak, PKK'nın dağ kadrosundan gelen teröristlerle tartışarak Sur'dan ayrıldı. Teröristler Kışanak'a ''Belediye başkanları olarak siz halkı ikna edin. Bize destek olmak için sokağa çıksınlar'' mesajı verdi. DTK Eş Başkanı Hatip Dicle’nin de benzer bir girişimde bulunduğu, ancak netice alamadığı öğrenildi. (Star)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ramazan Kılınç 8 yıl önce

Yiyin birbirinizi