Öne Çıkanlar eray ucuzal barbaros şansaş spotlight filmi ittihat terakki salyangoz kremi

PKK'lı terörist askerin ayağını öpmek istedi

Diyarbakır'da terör örgütü PKK/KCK içinde faaliyet yürüten çoğu çocuk 32 kişi örgütten kaçarak, güvenlik güçlerine teslim oldu.

ASKER VE POLİSE YALVARDILAR

Bu gece Diyarbakır'da teslim olan 32 kişiden bazıları güvenlik güçlerine bizi koruyun diye yalvardı bazıları ise asker ve polisin ayaklarını öpmek istedi.

ÖRGÜTTE İNTİHARLAR BAŞLADI

Diyarbakır Sur'da sıkışan teröristlerin çoğunun örgütten kaçmak için fırsat kolladığı ve örgüt içinde infazların başladığı belirtildi. Bazı teröristlerin intihar ettiği bazılarının ise birbiri ile çatıştığı gelen bilgiler arasında.

2 PKK'LI ÖLDÜRÜLDÜ

Düzenlenen operasyonda ise 2 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mustafa 8 yıl önce

kendi adıma birtane pkk lının teslim alınmasını istemiyorum

Avatar
esnaf 8 yıl önce

niye teslim alıyorsunuz bunlarımı besliyecez birde kurşuna dizin şerefsizleri

Avatar
Mesut 8 yıl önce

Teslim olan bu pic evlatlarini
Ben komutan olsaydim bunlara soradim bugune kadar Asker Polis Vurduz neden simdi kactiz Orooospu cocuklari derdim bu piclere..
ben komutan veyada Polis muduru olsaydim..sehitler icin bunlari kursuna dizerdim ..tesekur ederim

Avatar
Mesut 8 yıl önce

Teslim olan bu pic evlatlarina
Ben komutan olsaydim bunlara sorardim bugune kadar Asker Polis Vurduz neden simdi kactiz Orooospu cocuklari derdim bu piclere..
ben komutan veyada Polis muduru olsaydim..sehitler icin bunlari kursuna dizerdim ..tesekur ederim

Avatar
Kemal 8 yıl önce

Hepsi mal gibi bakıyorlar. Allah belasını versin bunları bu hale getiren kan emici elebaşları. Allahtan korkmuyorlar bunlar cok cahil. Adeta hayvan düşünme yeteneklerini kaybetmişler.

Avatar
özlem 8 yıl önce

Bu yezidleri kursuna dizdirmek isteyen arkadaşlar bide Erdoğan a sorun bakalım çözüm süreci diye bizim yigitlerimizi sehit olmasina sebep oldu zamaninda verseydi vur emrini bugün bukadar acı yaşamazdik ve o polis müdürlerinin komutanlarının yerinde olsam kursuna dizerdim diyorsunuz da adamlar ne yapsın yukardan emir yok

Avatar
mustafa mercan 8 yıl önce

ARKADAŞLAR YANLIŞ ANLAMAYINDA EN AZ BENDE SİZİNKADAR BU ŞEREFSİZLERE KİN KUSUYORUM BENDE HAKKARİ ŞEMDİNLİ'DE ÇOK ZOR ŞARTLARDA ASKERLİK YAPTIM BENİM COCUĞUMDA O BÖLGEDE ZOR ŞARTLARDA ASKERLİK YAPTI ALLAH NASİP EDERSE İKİ OĞLUMDA YAPACAK FAKAT HİC DÜŞÜNDÜNÜZMÜ ONLARIN COĞU KACIRILARAK ZORLA TERERÜS OLMAYA ZORLANMIŞ DAHA COGU ÇOCUK YAŞDA LÜTFEN KLAVYE KAHRAMANLIĞI YAPMAYALIM ONLARINDA ANA BABASI VAR ÇOĞU ZORLA TUTULUYOR ĞÖRMÜYORMUSUNUZ DÜN KURŞUN SIKACAGI ASKERDEN BUGÜN MEDET BEKLİYOR AYAĞINI ÖPMEK İSTİYOR HİÇ BİRŞEY KOLAY DEGİL SEVGİLER SAYGILA BİRAZ SAĞ DUYU LÜTFEN