Öne Çıkanlar esed erdoğan chp DAEŞ son dakika haberleri

PKK'lı teröristler bakın nerede öldürüldü!
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş,temizleme operasyonu başlayınca devlete “Bu topraklarda ancak kanalizasyon temizlersiniz” demişti. Demirtaş haklı çıktı (!) Teröristler Cizre’de kanalizasyondan kaçarken öldürüldü. 


Güvenlik güçleri, günlerdir yaralıların olduğu iddia edilen Bostancı Sokak üzerindeki 23 nolu binanın bodrum katından çevrede bulunan 6 ayrı binaya kanalizasyon geçişlerinin olduğunu tespit etti. Böylece HDP’lilerin sürekli adres değiştirerek, ambulansları farklı yerlere yönlendirmesinin sebebi de ortaya çıktı. Operasyonun düzenlendiği bodrum katından geçişlerin bulunduğu binalarda Mamo ve Rozan kod adlı terör örgütü üst düzey yöneticileri ile 3 yabancı uyruklunun da aralarında bulunduğu bir grup teröristin saklandığı ortaya çıktı. Evlerden güvenlik güçlerine roketatar ve uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Binaları çembere alan güvenlik güçleri, operasyon için gece harekete geçti. Resmi rakamlara göre hainlerden 10’u öldürüldü. HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, süpürme operasyonunu başlayınca devlete “Bu topraklarda ancak kanalizasyon temizlersiniz” demişti. Demirtaş’ın dediği çıktı(!) ve güvenlik güçleri kanalizasyonlardaki teröristleri temizledi.

Örgütün ağır darbe aldığı Cizre’de çember iyice daralıyor. 14 Aralık’tan beri devam eden operasyonlar tamamlanmak üzere. İlçede şimdiye kadar 574 terörist öldürüldü. Tuzaklanan 678 barikat kaldırıldı, 242 çukur kapatıldı. Dünkü operasyonlarda 2 asker ve 5 polis memuru yaralandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
suomi finland 8 yıl önce

bu lağım farelerini temizleyin temizleyin ey mübarek Allahın askerleri Allah sizinle beraberdir ve bizde yani bende bütün dualarımızla sizinle beraberiz

Avatar
Emin güven 8 yıl önce

Hükümet sağlam olunca hainler böyle perişan olur,helal olsun AK PARTİYE?!!
Allah kılıçdaroğlundan bahçeliden bu milleti korudu,onlar kazara baş'ta olsaydı felâket olacakmış,baksaıza adamlardaki anlayışa?!!

Avatar
Rasit 8 yıl önce

Allah Raziolsun Askerimizden polisimizden Devletimizden büyük osmanli Türkiyesi tekrar gelecek bucorafyaya Allahin izniyle buna hicbir guc mani olamaz Allahtan baska

Avatar
mhmrt 8 yıl önce

az gebertulniz keske 10 da cok faha fazla olsaydi

Avatar
Türk 8 yıl önce

Bari köküne kadar kazısak. Her sempatizan dahil tümünün leşlerini alsalar. Aslan Polis bçve askerimiz.

Avatar
okan 8 yıl önce

Devlete bas kadiranin boynunu koparaca