Öne Çıkanlar son dakika PKK rusya haber terör

PKK'lılar kendilerini ihbar eden iki sivili infaz etti

Cizre'de, terör örgütü PKK militanlarına yönelik devam eden operasyon karşısında teröristlerin tükenmek üzere oldukları, yaptıkları telsiz konuşmalarına yansıdı.

Çok ihbarcı var

Teröristlerin aralarındaki telsiz görüşmelerinde, Nur ve Cudi mahallelerinde yaşanan çatışmalarda "telsizde hain" olarak nitelendirdikleri biri yaşlı biri genç iki sivil vatandaşın kendilerince vurulduğu, ancak halk arasında buna benzer çok ihbarcının olduğu ve esas bunlardan yana çok sıkıntılı oldukları vurgulandı.

Silopi'de çözülme

Görüşmelerde, "Ana telsizden yapılan çağrılara Silopi bölgesinde bulunan teröristlerin telsize çıkmamaları sebebiyle kendilerinden haber alınamadığı, birçoğunun kaçtığı bazılarının yakalandığı, Silopi'deki çözülmenin kendilerine büyük zarar verdiği, Silopi'nin çökmesi durumunda Cizre'nin de biteceği vurgusu" yapıldı.

İç hesaplaşma yapacağız

Yaşanan başka bir olay, teröristlerin telsiz görüşmelerine, "4 Ocak'ta Mardin'in Dargeçit ilçesinde traktörle taşınan mühimmatın kendilerince çok önemli olduğu ve can suyu niteliği taşıdığı ancak bu traktörün güvenlik kuvvetleri tarafından ele geçirilmesi olayının ihbar sonucu gerçekleştiği, 3 işbirlikçinin tutuklandığı, olay ile ilgili iç hesaplaşmanın daha sonra yapılacağı" şeklinde yansıdı.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.