Öne Çıkanlar yunus mallı türkiye ıkby İBB İHRAÇ İSKİ son dakika açıklaması

PKK'lılar polis memurunu karısının yanında şehit etti!

PKK hain saldırısını bu kez Diyarbakır'ın Hani ilçesinde gerçekleştirdi. İlçedeki emniyet müdürlüğünde görev yapan polis memuru eşiyle birlikte Diyarbakır merkeze gitti. Akşam saatlerinde ise eşiyle birlikte tekrar ilçeye dönüş yapan polis memuru PKK'lı teröristlerin yol kestiğini gördü. Aracıyla manevra yaparak geri dönmek istedi.

Ancak teröristler uzun namlulu silahla otomobile kurşun yağdırmaya başladı. Polis memuru başınan isabet eden mermiyle ağır yaralandı. Hamile olduğu öğrenilen eşi ise saldırıdan yara almadan kurtuldu.

Yaralanan polis memuru helikopter yardımıyla hastaneye kaldırıldı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düştü. Güvenlik güçleri polis memurunu hamile karısının yanında şehit eden teröristleri yakalamak için operasyon başlattı.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.