Öne Çıkanlar ışid KPSS HDP selahattin demirtaş türkiye dünyanın en güçlü orduları

PKK'lıların aşkı AVM'de kanlı bitti!
PKK'ya üyelikten sabıkaları olduğu belirlenen Maşallah Aktaş ile Sultan Kar'ın AVM kafeteryasındaki tartışmasında Aktaş, kafedeki müşterilerin önünde sevgilisini öldürdü.

Önceki gün, saat 16.00 sıralarında, Esenyurt'ta bir AVM'nin girişindeki kafede buluşan jeofizik mühendisi Sultan Kar (40) ile sevgilisi Maşallah Aktaş (46) bir anda tartışmaya başladı.

"AMBULANS ÇAĞIRIN"
Belindeki tabancayı çıkaran Maşallah Aktaş, kafedeki müşterilerin gözü önünde sevgilisi Sultan Kar'a 2 el ateş etti. Ardından şoka giren Aktaş, sevgilisi kanlar içinde yerde yatarken "ambulans çağırın" diye bağırdı.

KURTARILAMADI
Polis, Aktaş'ı gözaltına alırken, ağır yaralı Kar ise hastaneye kaldırılırken ambulansta yaşamını yitirdi.


PKK ÜYESİ ÇIKTILAR
Polis iki sevgilinin Esenyurt'ta kaldıkları evde arama yaptı. Evde 2 pompalı tüfek, çok sayıda fişek ve terör örgütü PKK'nın bayrakları ele geçirildi. İki sevgilin de terör örgütüne üyelikten sabıkalarının olduğu ortaya çıktı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.