Öne Çıkanlar rusya haber abd Yasemin Öney Cankurtaran ferhat yüksel

PKK'nın karargahı basıldı!

İdil'de PKK'lı teröristlerin yakalanması, patlayıcılarla  tuzaklanan çukurların ve barikatların bertaraf edilmesi, halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması için ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından güvenlik  güçlerince başlatılan "Şehit Özel Harekat Polisi Ersin Yıldırım Operasyonu" devam  ediyor.   

TSK ve emniyet unsurlarınca yürütülen müşterek operasyon, Yeni  Mahallenin teröristlerden arındırılmasının ardından Turgut Özal Mahallesinde  yoğunluk gösteriyor. Mahallede güvenlik güçlerinin ilerleyişi sürerken zaman  zaman teröristlerle sıcak temas sağlanıyor.

Terör örgütü mensuplarının tuzakladığı patlayıcıları imha eden  güvenlik güçleri, teröristlerin kullandığı evlerde de arama yapıyor. Bu kapsamda,  teröristlerin Turgut Özal Mahallesinde karargah olarak kullandıkları ev ortaya  çıkartıldı. Patlayıcı yapımında kullanılan çok sayıda mühimmat ele geçirilen evin  yakınına tuzaklanan uzaktan kumandalı patlayıcı düzeneği güvenlik güçlerince  etkisiz hale getirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.