Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ esad komplohaber

PKK'nın keskin nişancıları öldürüldü!
Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde devam eden operasyonda aralarında 2 keskin nişancının da bulunduğu 3 terörist etkisiz hale getirildi.

İlçede 13 Mart'taki sokağa çıkma yasağının ardından başlatılan "Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Gülle Operasyonu" kapsamında, arama, tarama faaliyetleri ile çukurların kapatılması, barikatların kaldırılması ve el yapımı patlayıcıların etkisiz hale getirilmesi çalışmaları devam ediyor.

SICAK ÇATIŞMALAR YAŞANIYOR

Esentepe, Güngör, Eski Kışla, Orman, Mezarlık, Yeni, Yeşildere, Cumhuriyet ve Dize mahallelerinde güvenlik güçleri ile ağır silahlar kullanan örgüt mensupları arasında sıcak çatışmalar yaşanıyor.

KESKİN NİŞANCILAR ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Güvenlik güçlerinin, Güngör Mahallesi'nde yürüttüğü operasyon esnasında terör örgütü mensuplarıyla çatışma yaşandı. Çatışmada, 3 terörist etkisiz hale getirildi, bunlardan 2'sinin örgütün keskin nişancısı olduğu belirlendi.

86 PKK'LI ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Teröristlerin cenazeleri, Yüksekova Devlet Hastanesi morguna gönderildi. İlçede operasyonun başladığı tarihten itibaren etkisiz hale getirilen terörist sayısı da 86 oldu.

MÜHİMMAT ELE GEÇİRİLDİ

Bu arada, bölgedeki aramada, ikişer uzun namlulu silah, bir RPG-7 roketatar, 3 tabanca, bu silahlara ait 10 şarjör ve 200 mermi ile sırt çantası ve tıbbi yaşam malzemeleri ele geçirildi. Güvenlik güçleri, başka bir noktada da teröristlere ait 10 çift kış kıyafeti ile çok sayıda örgütsel doküman buldu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.