Öne Çıkanlar esed erdoğan DAEŞ chp galatasaray

PKK'nın uyuşturucu tarlalarına sahip çıktı
Diyarbakır'ın Lice ilçesinde PKK'lı teröristlere yönelik Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve emniyet unsurlarınca gerçekleştirilen müşterek operasyon başarıyla yürütülüyor.
PKK ve HDP ise yürüttükleri algı operasyonu ile emniyet güçlerinin ormanları yaktıklarını yalanını servis ediyor. HDP'nin İngilizce Twitter hesabından Lice'de yakılan Hint keneviri görüntülerine yerine Kumluca'daki yangını servis etti.
Avrupa kamuoyunu etkilemeye yönelik bu paylaşımın ardından HDP Eş Başkanı Figen Yüksekdağ da PKK'nın uyuşturucu tarlalarına sahip çıktı. Lice operasyonlarında binlerce dönümlük ormanlık alanların yakıldığını iddia eden Yüksekdağ, "50 bin dönüm ormanın yakıldığını söylemiyorsunuz. Şu soruya da yanıt verin. O kenevir tarlaları karakollardan kaç metre uzaklıkta? Bunun da bilgisini verin" dedi. Halkı tehdit eden PKK'yı görmezden gelen Yüksekdağ, ormanların yakılarak karakollar yapılmaya çalışıldığını iddia etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa 8 yıl önce

Bunu kocası sikemiyor muş türkiye olarak hep yekün sikelim

Avatar
samet demir 8 yıl önce

Evet devlet orman yakiyor o orman butun gencligi aileleri yakip kavuruyor yuvalari bir bir dagitiyirsa evet devlet orman yakiyir sonuna kadar devletinde arkasindayim olmaz olsun o ormanlar

Avatar
Bilal 8 yıl önce

Figen ormani yakiyorsa devletim yakıyor sa ane sıkık

Avatar
Bilal 8 yıl önce

Figen ormani yakiyorsa devletim yakıyor sa ane sıkık

Avatar
Nurettin 8 yıl önce

Bakın bunlar dagdayken her gece hem Amin dan hem gotunden sikiyorlardi eee şimdi koca avrupada Avrupalı bayanlarla oturup kalkıyor kim neder her taraf otoban olmuş kasari onun için ateşi başına vurmuş hali

Avatar
Muri 8 yıl önce

Mal devletin orman devletin toprak devletin, sana giren cikan ne kaşarlanmış ppk nın otaban ettıgı kadın