Öne Çıkanlar Şırnak milletvekilleri flaş haber erdoğan haber botu öğretmenler günü hediyesi

PKK'nın yeni oyunu! Birikmiş suya elektrik veriyorlar

PKK’lı teröristlerin yeni oyunu deşifre edildi! Örgütün Diyarbakır’ın Sur ilçesinde sokak aralarına kurduğu hendek ve barikatların üzerini çarşafla kapattığı ve arkasında bulunan su birikintilerine elektrik verildiği saptandı.İlk defa böyle bir tuzakla karşılaşan güvenlik güçleri tespit ettiği tuzakları etkisiz hale getirdi. Ayrıca tuzakların arkasında bombalı düzeneklerde tespit edildi.

SİVİL HALK DA TEHLİKEDE

Tuzaklar siviller için de ciddi tehdit unsuru oluşturuyor. Kabloyla elektrik verilen su tuzaklarının çevresi aynı zamanda Diyarbakırlı çocukların da oyun alanı. Bu tuzak çocukların oyun alanlarında kurulan ilk barikat değil. PKK’lı teröristler daha öncede çocukların oyun alanlarına mayın yerleştirmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.