Öne Çıkanlar zip perde forum En iyi bulut santral gülen cemaati zekeriya atak

FETÖ'nün başarısız darbe girişiminin ardından PKK saldırıları bir süre bıçak gibi kesilmişti. Ancak ne olduysa terör örgütünün saldırıları bir anda artmaya başladı. Tansiyon yeniden yükseldi, PKK daha kanlı saldırılara imza atar hale geldi.

ELAZIĞ'DA BİLE SALDIRI DÜZENLEDİLER

Diyarbakır, Mardin, Bitlis, Van ve Elazığ'da üst üste kanlı saldılar meydana geldi. Terör örgütü, milliyetçi kimliğiyle tanınan Türkiye'nin barış adası olarak bilinen Elazığ'da ilk kez eylem düzenledi.. 5 kişi şehit oldu, 217 kişi de yaralandı...

SALDIRILARIN ARKASINDA FETÖ VAR!

PKK'nın artan saldırıların arkasında FETÖ'nün olduğu gerçeği şaşırtıcı değil... Örgütün FETÖ ile nasıl işbirliği yaptığı, komutanların askerleri nasıl ölüme gönderdiği, sınırların kasıtlı olarak nasıl korumasız hale getirildiği istihbarat raporlarına yansıyor...Bugün de artan PKK saldırılarının arkasında FETÖ var.

4 AYAKLI MİNAREYLE MESAJ VERMİŞTİ!



Terör örgütü lideri Fetullah Gülen başarısız darbe girişiminin ardından CNN International'a konuşmuştu..Röportaj sırasında dikkati bir tablo çekmişti..Tabloda Baro Başkanı Tahir Elçi'nin ölümünden sonra terör örgütü PKK için bir sembol haline gelen 4 Ayaklı Minare vardı...FETÖ, darbe girişimi başarısız olunca 15 Temmuz gecesi polisin ve halkın elinden kurtularak Kandil'e sığınan darbeci askerleri ve halâ askeriyenin içinde olduğundan şüphe edilen kripto teröristleri ile PKK'ya yardım ederek saldırıların artmasına yardımcı oluyor...


komplohaber.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.