Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid Tanap terörist başı

PKK'ya yönelik operasyonların sürdüğü Cizre'de kahreden olay! 3 aylık bebek ve dedesi....

Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde dün akşam Sur Mahallesi'nde evinin bahçesindeki 3 aylık Miray bebek ile onu kurtarmaya çalışan dedesi Ramazan İnce öldü, annesi Soulın İnce ise yaralandı.

Şırnak'ın Silopi ile birlikte 14 Aralık'ta sokağa çıkma yasağı ilan edilen Cizre İlçesi'nde güvenlik güçlerinin PKK'lı teröristlere yönelik operasyonları sürdürülüyor. Cizre İlçesi'nde şiddetli çatışmalar olurken, dün akşam saatlerinde Sur Mahallesi'nde Soulın İnce, 3 aylık kızı Miray ile evlerinin bahçesinde bulunduğu sırada kurşunların hedefi oldu.

Anne ile bebeği ağır yaralanırken, yakınları 112 Acil Servisi arayarak ambulans istedi. Evin bulunduğu bölgeye PKK'lılarca yapılan hendek ve barikatlar nedeniyle ambulans giremediği için aileden yaralıları Nusaybin Caddesi üzerine getirmeleri istendi.

DEDE YOLDA TERÖRİSTLER TARAFINDAN VURULARAK ÖLDÜ

Dede Ramazan İnce, yaralı gelini ile torununu alarak Nusaybin Caddesi'nde bekleyen ambulansa gitmek için yola çıktı. Bu sırada sokakta yeniden çatışma yoğunlaştı. Kucağındaki torununu ve yanındaki gelinini ambulansa yetiştirmeye çalışan Ramazan İnce, teröristlerce açılan ateşte kendisine isabet eden kurşunlarla olay yerinde hayatını kaybetti.

Çevreden yardıma koşanlar Soulın İnce ve bebeği Miray'ı, ambulansa ulaştırdı. Hemen Cizre Devlet Hastanesi'ne götürülen yaralılardan Miray bebek, doktorların tüm çabasına karşın yaşamını yitirdi. Durumu ağır olan anne Soulın İnce, ilk müdahalesinin ardından Adana'ya sevk edildi.

Cizre'de çatışmalar bugün Cudi Mahallesi'nde yoğunlaştı. Sur Mahallesi'nin hakim tepelerinde konuşlandırılan tanklar barikatları vurdu. Tank Tabur Komutanlığı'ndan çıkan tankların da ilçe merkezindeki mahallelere girdikleri görüldü. Alibey Mahallesi'nde ise roketatarın isabet ettiği bir evde hasar meydana geldi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.