Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid Tanap ıkby

PKK’nın sözde imamına teröristlerden namaz dayağı
Terör propagandası yapmak ve devlet büyüklerine hakaret etmek suçlarından tutuklanan Şırnak Merkez Bahçelievler Camii’nin PKK’lı imamı Baki Kutlu, cezaevinde teröristler tarafından dövüldü. Her fırsatta, İslamiyet ve camilere saldırıda bulunan PKK’yı halka sempatik göstermek için hadis uyduran Baki Kutlu, uğruna cezaevine girdiği teröristerden beklediği ilgiyi demir parmaklıkların ardında bulamadı.

Şırnak T Tipi Cezaevi’nde tutuklu bulunan Kutlu, namaz kılmak istedi ancak koğuştaki PKK’lı teröristler buna müsaade etmedi. Terör yandaşı Baki Kutlu, ısrar edince de PKK’lıların saldırısına uğradı.

SAVUNDUĞU PKK'LILAR NAMAZ KILMASINA İZİN VERMİYOR

Dayak yediği teröristler tarafından hem dışlanan, hem de tehdit edilen Kutlu, çareyi adli mahkumların kaldığı koğuşa geçmekte buldu. Edinilen bilgiye göre, halk arasında Zerdüştlüğü yaymaya çalışan din düşmanı PKK’lılar, kaldıkları koğuşlarda, namaz kılınmasına ve Kur’an-ı Kerim okunmasına izin vermiyor.

PKK’ya bir çok eleman kazandırdığı belirlenen  Baki Kutlu, cemaate terör propogandası yaparken görüntülenmişti. PKK’nın yayın organlarına konuşan Kutlu, çukur kazmanın farz olduğu iddia ederek, terör örgütünün bu saldırısını meşrulaştırmak için Peygamber Efendimiz’in Hendek Savaşı’nı örnek göstermekten çekinmemişti. Kutlu, hakkında başlatılan soruşturma kapsamında terör örgütü propagandası yapmak suçundan tutuklanarak cezaevine konulmuştu. (Star)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.