Öne Çıkanlar türkiye ışid terörist YÖK IŞİD kara operasyonu

Polise güvenmeyen Kılıçdaroğlu'nun özsavunma planı
Vezneciler'deki saldırıda şehit olan 2 polis memuru için Fatih Camii'nde düzenlenen cenaze törenine katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, şehit yakını olduğu söylenen bir grup tarafından protesto edilmişti.
Kılıçdaroğlu, gruptan bir kişinin, devlet erkanının gözleri önünde kendisine mermi atıldığını söyleyerek, "Polise de güvenmiyorum. Kendi güvenliğimizi kendimiz alacağız" diyerek tepki göstermişti.
Kılıçdaroğlu'nun bu sözleri, bir dönem HDP'lilerin kullandığı, sonrasında hendek siyasetine dönüşerek terörü tırmandıran "özsavunma gücü" söylemini hatırlattı.

CAN DÜNDAR'DAN KILIÇDAROĞLU'NA DESTEK

Cumhuriyet yazarı Can Dündar, sosyal medya hesabından "Mafya hukukuna karşı özsavunma devri" sözleriyle Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına destek çıktı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Erol Öztürk 8 yıl önce

Can dundari karisi korumustu.....kemalide karisi korusun

Avatar
Ahmet sedali 8 yıl önce

Üsteki yoruma katılıyorum Aynen can dündarı karısı korumuştu kemalid

Avatar
emir 8 yıl önce

Kimseye guvenme herkes sana kaymak icin fursat ariyo yavsak kemal