Öne Çıkanlar rusya haber abd ışid uçak

FOX Ana Haber sunucu Fatih Portakal, FETÖ terör örgütü üyeliğinden tutuklanarak cezaevine gönderilen FOX Haber Müdürü Ercan Gün hakkında açıklamada bulundu.

PORTAKAL'DAN ERCAN GÜN'E DESTEK

Gündemi değerlendirdiği videoda "Enseyi karartma" dediği Ercan Gün'e "FOX olarak arkandayız" mesajıyla destekte bulundu.

ERCAN GÜN'ÜN FETÖ BAĞLANTISI

Ercan Gün'e FETÖ mensuplarınca Hrant Dink'in katili Ogün Samast'ın gözaltındaki fotoğrafının teslim edildiği, yayınlanmasının sağlandığı iddia edildi. Ogün Samast'ın elinde Türk bayrağı bulunduğu halde Atatürk'ün bir sözü önünde çekilmiş fotoğrafının Samsun İl Jandarma Komutanlığı'nda çekilmiş gibi kurgu yapıldığı ve Ergenekon operasyonlarının zemininin hazırlandığı öne sürüldü. Hrant Dink cinayetinin arkasında ulusalcı grubun olduğu algısı oluşturularak örgütün amaçları doğrultusunda görsel medyada yayınlandığı ileri sürüldü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.