Öne Çıkanlar son dakika PKK rusya haber terör

Promosyon Defter Ajanda Ürünleri

Promosyon ürünleri arasında ilk akla gelenlerdir. Promosyon ajanda tarihli olarak sezonluk tercih edilir. Her yeni yıla girmeden önce yaptırılır ve dağıtılır, kullanılır. Tarihsiz defterler ise istediğiniz her zaman yaptırabileceğiniz daha çok not alma ve iş takibi konularında ihtiyaçlarınızı karşılar.

Promosyon Tarihli Ajanda

Tarihli ajandalar genellikle 336 sayfa ve 17x24 ölçülerinde olur. Kalitesine göre kapakları farklılık gösterir. Termo deri kapak, suni deri kapak çeşitleri vardır. İçerisidneki kağıt gramajı ve kağıt niteliği de çok önemlidir. Dağıtım amaçlı kullanılacak ise daha düşük fiyatları ajanda modelleri tercih edilebilirken, kaliteli marka değeri olan ürünler için ivory kağıt seçilmelidir. UV ve sıcak baskıya uygundur. Kişiye özel etiketler promosyon ajanda üzerine yapılabilir. Metal plaka veya UV baskıda kişi ismi üzerine yaptırılabilir.

Promosyon Tarihsiz Defter

Cep defteri veya ajanda boyutunda seçenekleri bulunur. Tarihsiz olması vasfıyla istenilen her zamanda dağıtıma uygundur. Genel nitelikleri ajanda ile aynıdır diyebililiriz. Kağıt kalitesi promosyon defter modellerinde de farklılık gösterebilir. Gramajı ve niteliği değişebilir. Ancak fiyatları tabi ki tarihli ajandaya göre daha uygundur. Sayfa sayısı da daha düşüktür. Çizgli ve kareli modelleri bulunur. Ajandaya göre daha fazla model seçeneği vardır.

Promosyon Defter Ajanda Neye Göre Seçilmelidir?

Öncelikle amacınıza göre belirlenir. Sadece dağıtmak istiyorsanız elbette uygun fiyatları ürünlere yöneleceksiniz. Bu noktada da küçük cep defterleri veya tarihsiz diğer defterler ilginizi çekebilir. Çok makul fiyatlara baskı dahil ürünler bulabilirsiniz. Tabi ki içlerinde üst düzey defterlerde bulunur. Örneğin spiralli modeller, gizli spiralli modeller promosyon defter ürünlerinde kaliteyi öne taşıyan unsurlardır. Tarihli ajandalar ise sezonluk üretildikleri için daha standart özelliklerde diyebiliriz. Ebatları genellikle 17x24 olmaktadır ve sayfa sayıları özel üretim değil ise 336 dır. Krem kağıt tümünün ortak özeliğidir. Başlarında bulunan acil numaralar, arkasındaki Türkiye Haritası gibi özellikler standartlarında gelir.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.