Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ son dakika haberleri ahmet davutoğlu


Öncelikle sosyal medyada tek elden çıkmış gibi haberlerin yayılmasıyla başlayan 'Rize'de Atatürk heykeli depoya kaldırıldı' haberleri bugün de bazı gazetelerde kendine yer buldu.

Provokasyon amaçlı atılan tweetler ve sonrasında yapılan haberlerin hiçbiri gerçeği yansıtmıyordu. Rize'de kaldırılan Atatürk heykeli sadece dakikalar sonra yeni yerine dikildi. 

ATATÜRK HEYKELİ SADECE YENİ YERİNE TAŞINDI

"15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı Projesi" kapsamında, 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk heykelinin taşınma ve yerleştirme işlemi tamamlandı.

"15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı Projesi" kapsamında meydana şehitler anıtı yapılacak.

Ekipler, yaklaşık 7 saatlik çalışmanın ardından Atatürk heykelini, Rize Valiliği önünde hazırlanan tören alanındaki yere yerleştirdi.

CHP'Lİ VEKİL: ABARTMAYIN

TBMM’de düzenlediği basın toplantısında Rize’deki Atatürk heykelinin yeni tören alanına taşınmasıyla ilgili soruyu cevaplayan CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, "Ne irtica ne Atatürk’e saldırı vardır. Atatürk heykelinin yeni kaidesine konulmasında sakınca yoktur. Bir bardak suda kıyamet kopartılacak bir durum yoktur. Rize’de bu anlamda bir problem yok" ifadelerini kullandı.



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.