Öne Çıkanlar türkiye suriye putin son dakika erdoğan

Putin: Atom bombasından daha korkunç!

Putin, Soçi kentinde yaptığı açıklamada ''Farz edelim ki insan, istenen niteliklerde bir insanı yaratabiliyor. Bu kişi dahi bir matematikçi, dahi bir müzisyen olabilir, fakat korku duymadan, üzüntü veya acıma duygusu olmadan ve acı hissetmeden savaşabilecek bir asker de olabilir'' ifadelerini kullandı.

''ATOM BOMBASINDAN DAHA KORKUNÇ BİR HAL ALABİLİR''

Rusya lideri, ''İnsanoğlu çok yakın gelecekte gelişiminin ve varoluşunun çok zor ve sorumluluk isteyen dönemine girebilecek. Ve şimdi bahsettiğim gelişmeler atom bombasından daha korkunç bir hal alabilir'' dedi.

''AHLAKİ TEMELLERİ UNUTMAMALIYIZ''

Putin, ''Bir şeyler yaptığımız zaman ve hangi işi yapıyor olsak ta asla işimizin ahlaki temellerini unutmamalıyız. Tüm yaptıklarımız, fayda getirmeli, insanı yıkmamalı, bilakis güçlendirmeli'' ifadelerini kullandı.

GENETİK PROGRAMLAMA NEDİR?

Genetik programlama, yapay zeka çalışmaları altında kabul edilebilecek ve doğal süreçlerin ve mutasyon gibi genetik fonksiyonların bilgisayar problemlerine uygulanması ile sonuç elde etmeyi hedefleyen yaklaşımın adıdır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.