Öne Çıkanlar türkiye suriye putin son dakika erdoğan

ROK sessizliğini bozdu!
Beyaz Tv'deki programdan çıkarılan ve Sabah'ta köşesi yayınlanmayan Rasim Ozan Kütahyalı sessizliğini sosyal medyadan bozdu. Boşnakları kızdıran bir cümleyi söyledikten sonra Beyaz Tv'deki işini kaybeden Rasim Ozan Kütahyalı, sessizliğini Twitter'dan bozdu. Kütahyalı'nın Twitter'dan yaptığı açıklama şöyle: 



"ABD 27 Kasım ve sonrasındaki süreçte Türkiye’ye çok kuvvetli saldırıya hazırlanıyor.Şimdi birlik zamanıdır. Bu ABD saldırısında hedef AK Parti ve Erdoğan değil hedef Türkiye’dir.Hedef tüm Türkiye pasaportlarıdır. Farklılıklarımızı bir süre için tıpkı Bosna halkının 1992-95 arası yaptığı gibi paranteze almalıyız.Gün birlik ve bütünlük günüdür. Ne acı ki benim gibi bilge kral Alia’nın,Bosna direnişinin ve Boşnak halkının hayranı bir adam tam tersi gibi algılatılmak isteniyorum. 1992-95 arası Boşnak halkının bilge kral Alia İzzetbegoviç’in liderliğindeki soylu direnişi Türkiye için büyük emsaldir. Buna sebep ne olduğunu bile bilmeden yaptığım bir zevzekliktir. Bana öfkeli tüm Boşnak kardeşlerim haklıdır. Ben samimiyetle incinerek bana küfreden Boşnak kardeşlerimi dahi anlıyor ve hepsine hak veriyorum."




 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.