Öne Çıkanlar eray ucuzal erdoğan Tuğrul türkeş dağlıca yangın

Rus ajanlar Diyarbakır'da!

Diyarbakır Sur, Şırnak Cizre ve Mardin Nusaybin'de sokakları savaş alanına çeviren teröristlerin arkasında çeşitli ülkelerin ajanlarının olduğu, PKK'lı teröristlerin KGB ajanlarının desteği ile iç savaş, bombalı tuzak ve çatışma eğitimi aldığı çeşitli yayın organlarında yer aldı.

Bu haberlere ilişkin Rusya'dan hiçbir yalanlama gelmediği gibi, geçen ay Diyarbakır'ın Merkez Yenişehir ilçesinde 2'si Rusya uyruklu ajanlar yakalanmıştı.

Dün Youtube'e eklenen yeni bir görüntü ise Rus ajanlarının bölgede olduğunun en önemli kanıtı…

KARA PROPOGANDA

Bunun son örneği ise Youtube'da Tomasz Maciejczuk'in paylaşımları…

AMAÇ TÜRKİYE'Yİ KARALAMAK

Sivil vatandaşların terkettiği Diyarbakır'ın Sur ilçesinde silahlı güvenlik güçlerinin ve terör örgütü üyelerinin bile görünmediği sokaklarda rus ajanlarına rastlamak mümkün. Çatışmaları görüntüleyen rus ajanları çektikleri görüntüleri ise Youtube hesabından paylaşıyor. Türk askerlerinin kendilerine ateş açtığını belirtilen paylaşımlarda Türkiye aleyhine propoganda yapılıyor.

TÜRK ASKERİNİ 'KATİL GİBİ' GÖSTERMEK

Videonun devamında Türk askerinin sorgusuz sualsiz kendilerini öldüreceği belirtiliyor.

KÜRTLER HAKKINDA HİÇBİR ELEŞTİRİ YOK

Videoda Türkiye'nin Diyarbakır'da ne olduğunun dünya tarafından bilinmemesi için kendilerini öldürmeye çalıştığı iddia ediliyor, ancak Kürtler'le ilgili hiçbir eleştiri yer almıyor.

ÜNİFORMALI VE SİLAHLI FOTOĞRAFLARI VAR

Maciejczuk i Ryczek'in üniformalı ve silahlı fotoğrafları ise internette her aramada karşınıza çıkıyor.



PUTİN DE TÜRKİYE'DE AJANLIK YAPMIŞTI

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin de KGB ajanı olarak 19 yaşında Türkiye'ye yerleşmiş ve Aliağa'daki Tüpraş rafinerisinde KGB ajanı olarak görev yapmıştı. Putin'in Tüpraş rafinerisinde işçi olarak çalıştığı rafinerinin çalışanları tarafından da doğrulanmıştı. 2015 yılının sonunda ortaya çıkan bu bilgi medyada da geniş yer bulmuştu. 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hilal 8 yıl önce

Hakan fidan biraz pasif mi gitmeye başladı