Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ esad komplohaber

Ruşen Çakır da kovuldu!
Geçtiğimiz günlerde Fehmi Koru'nun köşesini kapatan Gazete Habertürk yönetimi, bugün de sürpriz bir karar ile Ruşen Çakır'ın işine son verdi. 



RUŞEN ÇAKIR KİMDİR?



25 Ocak 1962 Hopa doğumlu. Laz. Galatasaray Lisesi'ni bitirdi. 1981 Şubat-1982 Ağustos arasını Hasdal ve Metris askeri cezaevlerinde tutuklu olarak geçirdi. Boğaziçi Üniversitesi’ni yarıda bıraktı. 1985 yılında Nokta Dergisi'nde gazeteciliğe başladı. Sırasıyla Tempo, Cumhuriyet, Milliyet, CNN Türk, NTV ve Vatan’da çalıştı. TESEV'de Demokrasi, Sivil Toplum ve İslam Dünyası Programını yönetti. Periscope üzerinden yaptığı yayınlarını derlediği MedyaScope.TV isimli bir haber sitesi kurdu. Çakır, 20 Ekim 2014’den itibaren Habertürk Gazetesi’nde yazıyordu. 

Gazeteciler.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.