Öne Çıkanlar tük konsolosluğuna saldırı şampiyonlar ligi maç galatasaray golleri ismail türüt mhp özlem gürses

Ruslara Türkmendağı'nda büyük şok! Toplantıları basıldı...
Türkmendağı'ndaki muhalif kaynaklardan gelen bilgilere göre, dün akşam saatlerinde Rus ve Esed rejim güçlerin Duveyrik ve Selma bölgeleri arasında yer alan bir noktada toplantı yapıyordu. Toplantıya çok sayıda üst düzey general katılmıştı. 



Silahlı muhalifler, yerlerini haber aldıkları toplantı halindeki gruba yaptıkları baskında, 4'i Rus ve 4'i Esed rejiminin generali olmak üzere 15 askeri öldürdü.



Saldırıda ölen Rus generallerden birinin, Türkmendağı'ndaki saldırıları koordine eden  "Yuri" adında bir korgeneral olduğu ortaya çıktı. 


Muhaliflerin baskınında öldürülen rejim generallerinin isimleri, "Tuğgeneral Amid Munzur""Tuğgeneral Ali Cabir" ve "Tuğgeneral Ali Umran" olduğu belirtildi...



Türkmendağı bölgesinde son haftalarda rejim güçleri, Rus hava kuvvetlerinin ağır bombardıman desteğiyle ilerlemeler kaydetmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Necip 8 yıl önce

MaaşAllah rabbim devamını nasip etsin

Avatar
Adsız 8 yıl önce

Allah yardımcıları olsun

Avatar
Enver baydemir 8 yıl önce

Bunlar TÜRKÜN ün gücünü daha çok görecekler

Avatar
beyazıt 8 yıl önce

Le tehzen ine alla meene

Avatar
emin güven 8 yıl önce

Allah yardımcıları olsun.