Öne Çıkanlar MI6 METİN UCA mali THY görevlileri rehine DHKP-C Sözleşmeli Bordo Bereli

Rusya'da flaş Türkiye açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Vladimir Putin Suriye'deki sıcak gelişmelerin ardından bir telefon görüşmesi yaptı. Suriye'de yaşanan son gelişmeler masaya yatırıldı. Erdoğan, Şam rejiminin İdlib'de ve Doğu Guta'da sivillere yönelik saldırılarının bir an önce durdurması gerektiğini söyledi. 

AKKUYU VE TÜRK AKIM

 

Akkuyu Nükleer Güç Santrali ve Türk Akım projelerinin yanı sıra enerji alanındaki diğer iş birliklerine de değinilen görüşmede Erdoğan ve Putin, ilişkileri her alanda geliştirme konusundaki kararlılıklarını bir kez daha dile getirdiler

"ASKERİ ÜSSÜMÜZE YAPILAN SALDIRIYLA TÜRKİYE'NİN İLGİSİ YOK"
 

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, "Türkiye’nin Suriye’deki üslerimize yapılan saldırı ile hiçbir ilgisi yok" açıklamasında bulundu

Putin, geçtiğimiz hafta Suriye’deki Rus Askeri Üslerine yönelik yapılan İHA saldırısı hakkında, "Suriye'deki askeri üslerimize yapılan saldırının arkasında kimlerin olduğunu biliyoruz. Orada Türklerin değil başka provokatörlerin olduğunu ve onların kim olduğunu biliyoruz. Gerçek şu ki, insansız hava araçları Türkiye’nin kontrolünde bulunan İdlib bölgesinden hareket etmiş. Bizim de kontrolümüzde olan yerlerden böyle şeyler oluyor. Sizinle görüşmeden önce Türk meslektaşımla telefonda görüştüm. Eminim ki ne Türk ordusu ne Türkiye hükümetinin bu olayla hiçbir ilgisi yok" açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.