Öne Çıkanlar esed erdoğan DAEŞ chp galatasaray

Rusya'dan kritik açıklamalar peş peşe geldi
Rusya’nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov, Türk vatandaşlarının bir aylık süreli ziyaretlerde vizesiz uygulamaya dönüş için acele etmeye gerek olmadığını söyledi.

Interfax’ın haberine göre, Moskova’da basın mensuplarının sorularına cevap veren Karlov, “Bu konuda aceleci olmayalım. Başkanımız tarafından alınan kararın uygulanmasında birçok şeyi düşünmemiz gerekiyor” dedi.Karlov, Rusya ve Türkiye arasında ilişkilerin normalleşmesinin yakın dönemde hissedeceklerini, kendisinin böyle düşündüğünü ifade etti.

UÇUŞLAR BAŞLIYOR
Bakanlıktan yapılan açıklamada, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in talimatı üzerine, Türkiye yapılan charter uçuşlarına yönelik yasağın kaldırılması için gereken çalışmaların başladığı belirtildi.

Açıklamada, charter uçuşların eski normal seyrine dönebilmesi için, Türk yetkililerin Türkiye'ye seyahat edecek Rus vatandaşların güvenliği konusunda bazı önlemlerin alınacağına dair garanti gerektiği kaydedildi.

MEDVEDEV: AŞAMALI OLARAK KALDIRILACAK
Rusya Başbakanı Dmitry Medvedev, hükümet toplantısında yaptığı açıklamada, Rusya hükümetinin Türkiye'ye uygulanan kısıtlamaları aşama aşama kaldıracağını belirtti.

'TÜRK AKIMI İÇİN HENÜZ ERKEN'
Kremlin tarafından bugün yapılan açıklamada Türkiye'nin de dahil olduğu Türk Akımı  doğalgaz boru hattı projesinin devam edip etmeyeceği hakkında yorum yapmak için hâlâ erken olduğu belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.