Öne Çıkanlar ışid türkiye terör terör örgütü Isaac Liev Schreiber

Sabiha Gökçen saldırısını o örgüt üstlendi!
 İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'da 23 Aralık 2015 tarihinde 1 kişinin ölümüne ve 1 kişinin de yaralanmasına neden olan havan toplu saldırı TAK (Kürdistan Özgürlük Şahinleri) adlı örgüt üstlendi.


TAK ÜSTLENDİ

Terörist örgüt PKK'ya yakınlığıyla bilinen örgüt "23 Aralık 2015 tarihinde İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda havan toplarıyla gerçekleşen saldırıyı TeyrêBazên Azadiya Kurdistan (TAK) olarak üstleniyoruz" dedi.

TEHDİTLER SAVURDU!

Örgüt açıklamasında 5 uçağa zarar verdiğini iddia etti ve tehditler savurdu. Örgüt, "Havan toplarıyla yapılan bu saldırı aynı zamanda yeni dönem eylemselliğimizin de başlangıcı olacaktır" dedi. Örgüt "savaşta hiç bir ahlaki kurala uymayan Erdoğan – AKP faşist diktatörlüğü ve onun işbirlikçileri kendi şehirlerinde de o kadar rahat yaşayamayacaklardır" ifadelerini kullandı.

TAK, Türkiye'ye seyahat edecek turistleri de "bundan sonra Türkiye'ye gelecek uluslararası havayolu şirketleri ve Türk vatandaşı olmayan yabancı turistlerin can güvenliğinden TAK olarak biz sorumlu olmayacağız" ifadeleriyle tehdit etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.