Öne Çıkanlar abd operasyon terör örgütü haber diyarbakır

SADAT nedir? SADAT Akşenere karşı harekete geçti

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı emekli Tuğgeneral Adnan Tanrıverdi,  Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı olduğu SADAT ile ilgili iddiaları nedeniyle İYİ Parti lideri Meral Akşener hakkında dava açtıklarını söyledi. 

SADAT, SEYYİTLER DEMEK: Tanrıverdi, "SADAT açılım olarak Savunma Danışmanlık Şirketi'nin kısaltılmışı. Kuracağımız şirkete bir isim ararken kısaltma ne olsun diye paylaşırken SADAT çıktı. Arkadaşımızın biri, 'Bu SADAT Arapça'da Seyitler anlamına geliyor' dedi" dedi.

SADAT ERDOĞAN'IN GİZLİ SİLAHLI ORDUSU MU?: "Cumhurbaşkanı'na saldırmak isteyen muhalif gruplar, sözde biz Cumhurbaşkanı'na gizli ordu kuruyormuşuz.. Ne alakası var? SADAT'ın esas misyonu; İslam ülkelerine gelen tehdidi belirlemek. Buna karşı o ülkede güç geliştirmek."

TÜRKİYE'DE BİR ÜSSÜMÜZ YOK:  Tanrıverdi, "Suç duyurusunda bulunduk. Tazminat davası açacağız. Bizim Türkiye'de herhangi bir askeri üssümüz yok, sivilleri silahlandırmıyoruz" dedi.

MERAL AKŞENER NE DEMİŞTİ?: İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, KHK ile 'darbe girişimi ve sonrasındaki terör olaylarına müdahale eden sivillere yargı dokunulmazlığı verilmesi' tartışması devam ederken Tokat ve Konya'da silahlı eğitim kampları olduğu iddiasını gündeme getirmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.