Öne Çıkanlar ahmet davutoğlu ferhat yüksel Ulaş Ansın Akbaş eyfel kulesi IŞİD; eyfel kulesi yıkıldı rusya dışişleri

Şafak Pavey: Atlet milli giysimizdir

Adalet yürüyüşü adını verdiği yürüyüş sırasında, Kılıçdaroğlu'nun mola verdiği sırada karavanda çekilen atletli fotoğrafı hala gündemdeki sıcaklığını koruyor.

Şafak Pavey: Atlet milli giysimizdir

ŞAFAK PAVEY DE FOTOĞRAFI YORUMLADI

CHP lideri, karavanda yemek yerken giydiği atletle çekilen fotoğrafını basına servis etmiş, iktidar kanadı bazı eleştirilerde bulunurken CHP'liler de atletli fotoğrafı savunmuştu. Fotoğrafla ilgili açıklama yapanlardan biri de CHP milletvekili Şafak Pavey oldu.

Şafak Pavey: Atlet milli giysimizdir

Pavey'e göre atlet Türk erkeğinin milli giysisidir ve doğallığı temsil ediyor. İşte Hürriyet'e konuşan Şafak Pavey'in atletli fotoğraf yorumu:

"Ben her zaman doğala en yakın durmanın en doğru duruş olduğuna inanırım. Türkiye’de de atleti olmayan bir erkek olmadığını düşünüyorum. Türk erkeği atletli olur. Yani en doğalı olduğunu düşünüyorum. Atlet bizim milli giysimizdir. Bunda tartışacak bir şey göremiyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa 7 yıl önce

Bende atlet yok Erkekmiyim karı mıyım bir denesek senin üzerinde