Öne Çıkanlar yunus mallı türkiye Tanap ıkby İBB İHRAÇ

Sahte içki can almaya devam ediyor! İzmir'de 3 kişi sahte rakıdan öldü!

Piyasadaki sahte içkiler can almaya devam ediyor. İzmir'de içtikleri sahte rakıdan hayatını kaybeden 3 kişinin ölümüne ilişkin incelemeler devam ediyor. 

İzmir'de, sahte rakıdan 3 kişinin ölmesi ve 7 kişinin hastaneye kaldırılmasıyla polis çalışmalarını arttırdı. Sahte içkinin satıldığı market sahibi ve eşinin gözaltına alınmasının ardından İkiçeşmelik semtinde imalathane olarak kullanılan bir işyerine, Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince baskın yapıldı. Baskında 250 litre sahte rakı ele geçirildi. İmalathanede bulunan 3 kişi gözaltına alındı. Zanlılar, Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Burada ele geçirilen sahte rakının zehirlenmeye neden olan içkiyle ilgisinin olup olmadığının inceleneceği kaydedildi.

Bu arada sahte rakının satıldığı marketin yanı sıra yine sahte içki satıldığı belirtilen 10'dan fazla market ve tekel büfesinin de kontrol edildiği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.