Öne Çıkanlar son dakika PKK rusya haber terör

Sahte MİT'çi yine av peşinde!

Sahte MİT mensubu dalgıcın dolandırıcılık tezgahı geçen yıl deşifre olmuştu. İddiaya göre 3 kişi, sahte MİT'çi dalgıcın, "Batık gemide define var" diyerek dalış için para aldığını öne sürdü. Şikayetçi 3 şüpheli, Ş.A.'dan şikâyetçi oldu. Soruşturma derinleştirildi. Ş.A.'ya 90 bin lira kaptırdığını iddia eden emekli M.Ç. (42) Ş.A.'nın kendisini "MİT'e bağlı uzman dalgıç" olarak tanıttığını söyledi.

'SUDA DEFİNE VAR'

Dolandırıcılıktan suç kaydı çıkan Ş.A. bir kişiyi daha aynı teknikle dolandırdı. A.B. adlı kişi, kendisini SAT komandosu, yüzbaşı olarak tanıtan Ş,A.'nın "Su altında define var" diyerek kendisini tuzağa düşürdüğünü ve dalış malzemeleri almak için kendisinden 15 bin lira aldığını ileri sürdü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.