Öne Çıkanlar türkiye suriye putin erdoğan son dakika

Şaka gibi! ABD silahlarıyla 'Türkiye'ye tehdit'

Türkiye’nin Afrin operasyonu yaklaşırken,PKK/PYD’li teröristlerdeki telaş artıyor. Terör örgütü bugün yayınladığı bir videoda ABD'nin verdiği silahlar ve zırhlı araçlarla sözde gövde gösterisi yapıp Türkiye'yi tehdit etti.

Yayınlanan görüntülerde Türkiye'nin Afrin sınırını geçmesinin hayal olduğunu söyleyen teröristler dikkat çekti.

KORKUDAN TÜNELLER KAZDILAR

PKK’lılar, Afrin’in kuşatılmasına karşı Azez’in kuzeyindeki Parsa Dağı’na uzanan araba geçebilecek bir tünel kazdığı ortaya çıkmıştı. PKK’nın hazırlıklarına Kandil’den gelen elebaşları katılıyor. Şehirde ABD silahlarıyla donatılan 7-8 bin PKK/PYD’li terörist var.

TERÖRİSTLER ŞEHİRDE TUZAKLAMALARA BAŞLADI

TSK'nın operasyonuna karşı panikleyen PYD, Afrin’de kadın-erkek ayrımı yapmadan bütün gençleri askeri eğitime aldı. Türkiye’nin Afrin operasyonuna karşı terörist saldırıyı yönetmek üzere Kandil’den çok sayıda üst düzeyde terörist Afrin’e getirildi. PYD, Afrin’de tuzaklama yapmaya da başladı. 


KAYNAKHABER7

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.