Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ ahmet davutoğlu esad

Sakarya'nın namlusu YPG’ye çevrildi!
Türkiye’yi yasa boğan ve 28 kişinin hayatını kaybettiği kanlı Ankara saldırısının failinin terör örgütü YPG bağlantısının ortaya çıkması, gözleri Suriye sınırında çatışmalarını yoğunlaştıran terör örgütü YPG’ye çevirdi. Terör örgütü PKK’nın Suriye’deki kolu olan YPG’ye saldırının cevabını en sert şekilde vermeye hazırlanan Türk Silahlı Kuvvetleri’nden (TSK) yeni bir adım daha geldi.

'SAKARYA' SINIRA GETİRİLDİ

Daha önce angajman kuralları çerçevesinde YPG'li teröristleri Fırtına obüsleriyle vuran TSK, bu kez Sakarya Çok Namlulu Roketatar (ÇNRA) bataryalarını Suriye sınırına sevk etti. 122 milimetrelik roketleri kullanan ve ağır bölgesel tahrip gücüne sahip Sakarya ÇNRA’ların namluları ise Suriye’de YPGdenetiminde olan Afrin bölgesine çevrildi. Konuya ilişkin bilgi veren askeri yetkililer, Sakarya’nın etkisinin çok daha kapsamlı olduğunu ifade etti. İki podda 40 roket bulunan bu silahla 500 metrekarelik bir bölgenin tek atışta vurulabildiğinin altını çizdi.

YPG DARMADUMAN OLACAK!

Atış kapasitesi yüksek bu silahın kullanımıyla YPG’nin Afrin bölgesinde çok ağır zayiat vermesi bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
salih akdeniz 8 yıl önce

Allahın izniyle bütün terörist gruplar yok olacak

Avatar
asilaz 8 yıl önce

Bitsin artık bu terör.

Avatar
Mr k 8 yıl önce

Gebertin bu pislikleri ama önce meclisteki sirtini Veya arkasini terrorist lere dayayayanlari gebertin inanin ortalik ter temiz olacak

Avatar
Burak 8 yıl önce

Caydirici bir gücumuz olsun istiyorsak uzun menzilli füzelerin bir an önce tsk envanterine girmesi gerek.Elimizdekiler diger ülkelerinkine göre oyuncak gibi kalıyor..