Öne Çıkanlar rusya çatışma fenerbahçe ahmet davutoğlu haber

Saldırıya uğrayan Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan ameliyata alındı!

Önceki gece evinin önünde 4 kişinin saldırısına uğrayan Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan, burnundaki kırık sebebiyle Nişantaşı'ndaki Amerikan Hastanesi'nde ameliyata alındı. Evinden saat 13.00 sıralarında ayrılan Ahmet Hakan, saat 15.00 itibariyle ameliyata alındı.

Öte yandan Ahmet Hakan'ı bugün evinde ziyaret eden gazeteci Güneri Civaoğlu da çıkışta açıklamalarda bulundu.



Güneri açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

"Bu tip olaylar gerçekten çok acı. Ahmet'le daha bir hafta önce yemekteydik. Dikkat etmesini söyledim. Ama dikkat etsen de nereye kadar… Belli ki planlı bir olay. Bunun arkasında kimin olduğunu bilemiyorum. Ama her kim varsa bütün yüreğimle kınıyorum. Ben aynı zamanda bir hukukçuyum. Bunun kim yaptı diye teori kurmak istemiyorum. Ama her kimse yürekten kınıyorum. Bu olayın arkasında kimin olduğunu polisin ortaya çıkarması gerekiyor."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.