Öne Çıkanlar türkiye terörist ışid IŞİD kara operasyonu yunus mallı türkiye

Beyaz Tv ekranlarında Murat Erçin'in sunduğu "Son Söz" programında Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. 
Geçtiğimiz hafta Başbakan Binali Yıldırım'la Bylock iddiaları hakkında yaptığı görüşmenin ayrıntılarını açıklayan Tayyar, bu hafta da Mit Müstaşarı Hakan Fidan'la yaptığı görüşmenin detaylarını canlı yayında izleyicilerle paylaştı. 

ERDOĞAN MASKESİ TAKANLAR VAR

"Kendini Ak Partili gibi gösterip, yüzlerin Recep Tayyip Erdoğan maskesi takanlar var" diyen Tayyar, bu kişilerin sahte Bylock listesi üzerinden operasyonu çektiklerini ifade ederek bu iddialarıBaşbakan Binali Yıldırım'ın yalanladığını söyledi. 

HAKAN FİDAN'A BYLOCK SORUSU

Tayyar konuşmasını şöyle sürdürdü;

Hafta sonu Mit Müsteşarı Hakan Fidan'la beraberdim. Sayın Fidan'a da sordum bunu. Çok açık bir şekilde 'Bylock kullandığı tespit edilen bakan yada milletvekili var mı?' diye sordum. 'Şu ana kadar bizim tespitlerimiz içinde böyle bir şey yok' dedi. 

NAMUSSUZDUR, ŞEREFSİZDİR, HAYSİYETSİZDİR...

Sahte Bylock listesiyle Ak Parti'ye operasyon çekmek isteyenler namussuzdur, şerefsizdir, haysiyetsizdir. Kimliği ne olursa olsun, hangi kurumda çalışıyorsa çalışsın... Bu sahtekarlığı, üçkağıtçılığı yapan namussuz adamdır. Aşağılık adamdır. Siz haksız insanları linç etmeye çalıştınız. Buna hakkınız yok. Başbakanın ve Mit Müsteşarının verdiği bilgiye rağmen ayrı bir iddianız varsa, ispat edeceksiniz.

ERDOĞAN NEDEN HEDEFTE?

Amerika'da yeni darbe senaryolarının konuşulduğunu öne süren Tayyar "Irak ve Suriye'de alçak hesaplarının bozulduğunu görüyorlar. Bu oyunu kim bozuyor? Türkiye. Peki Türkiye'nin bu kararlı tavrını ete kemiğe büründüren lider kim? Recep Tayyip Erdoğan. O yüzden hedefte." şeklinde konuştu. 

ABD'DE YENİ DARBE SENARYOLARI

ABD'de bir makale yayınlanıyor. Ve makalenin son bölümlerinde "Erdoğan kendisini sultan sanıyor olabilir, gerçekte ise ancak yürüyen ölü bir adam olabilir" ifadeleri var. 15 Temmuz gibi bir büyük operasyonu gerçekleştirebilecek gücün henüz oluşmadığını kabulleniyorlar aslında. Bunu toparlayacaklar ama bir şeyler yapma niyetindeler. 

Yeniakit

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.