Öne Çıkanlar yunus mallı türkiye Tanap ıkby İBB İHRAÇ

Samsun Tekkeköy'deki olaylar "Dallas"ı geçti! İşte senaristlerin bile aklına gelmeyecek entrikalar
Dallas dizisini aratmayacak entrikaların döndüğü Samsun Tekkeköy'deki olaylar içinden çıkılmaz bir hal aldı. 3 kardeş, yıllarca baba olarak bildikleri Mehmet Eray'ın aslında öz babaları Şaban Bayri'nin katili olduğunu 18 yıl sonra öğrenmelerinin ardından şimdi de 3 kardeşten en büyüğü Sevda'nın da Şaban Basri'nin kızı olmadığı anlaşıldı. İşte senaristlerin bile aklına gelmeyecek olayın detayları... 


SEVDA'YA İKİNCİ ŞOK 
 
Tekkeköy ilçesinde yaşayan 3 çocuk babası Şaban Bayri, 18 yıl önce ortadan kayboldu. Bayri'nin eşi Habibe Bayri ise eşinin kaybolmasının hemen ardından Mehmet Eray ile evlendi. Yıllardır kayıp olan Şaban Bayri'nin geçen yıl bir ihbar üzerine cesedi bulundu. Talihsiz adamın öldürülüp, yakıldıktan sonra tarlaya gömüldüğü ortaya çıktı. Olayla ilgili Mehmet Eray ve Habibe Bayri tutuklandı. Genç kadın 10 ay sonra serbest bırakıldı. Ağırlaştırılmış müebbet istemiyle yargılanan Mehmet Eray ise cezaevinde. 
 
'BABA' DEDİKLERİ ADAM BABA KATİLİ ÇIKTI
 
Yıllarca "baba" dedikleri Mehmet Eray'ın, öz babaları Şaban Bayri'nin katili olduğunu öğrenen Sevda (27), Selda (22) ve Gökhan Bayri (19) şok yaşadı. Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, mahkeme heyeti Şaban Bayri'nin 3 çocuğundan da DNA testi istedi.İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan gelen rapor üzerine Sevda ikinci kez şok yaşadı. Sevda Bayri'nin aslında öz babası olarak bildiği Şaban Bayri'nin kızı olmadığı ortaya çıktı. Diğer çocukların ise yüzde 99.99 Şaban Bayri'nin çocukları olduğu tespit edildi. 
 
'ALLAHIM BU NASIL OLUR' 
 
Gelen rapor karşısında adeta şok olan Sevda Bayri, "Ben 9 yaşında iken babam ortadan kayboldu. Tam 18 yıl boyunca babamı bekledim. Annemin evlendiği adama 'baba' dedim. Fakat babam dediğim adamın, öz babamın katili olduğunu öğrendim. 
 
PEKİ BABASI KİM?
 
Şimdi ise aslında öz babam bildiğim Şaban Bayri'nin de babam olmadığı ortaya çıktı. Allahım bu nasıl olabilir" diye feryat etti. Şaban Bayri'nin askerde olduğu dönemde Sevda Bayri'nin dünyaya geldiği ve köyde Habibe Bayri ile Mehmet Eray arasındaki ilişki olduğu dedikoduları çıktığı öğrenildi. 
 
Kaynak: Sabah

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.