Öne Çıkanlar ahmet davutoğlu rusya çatışma fenerbahçe haber

Şanlıurfa'da çatışma çıktı!
Çatışma bilgisi üzerine bölgeye çok sayıda zırhlı polis aracı ile özel harekat ekibi sevk edilirken, yol trafiğe kapatıldı. Polis ekiplerinin de karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmada, otomobilin arka koltuğunda oturan terörist öldürülürken, sürücü koltuğundaki PKK’lı terörist yaralı yakalandı.



Şanlıurfa-Diyarbakır karayolunun 6’ncı kilometresinde Kabahaydar Mahallesi yakınlarında çatışma yaşandı. Polisin, otomatik silahlı ve bombalı PKK’lı teröristlerin eylem yapmak için kente geleceği bilgisi üzerine kent girişinde denetim noktası oluşturduğu açıklandı.

Ekipler, gelen şüpheli olarak değerlendirilen araçları durdurarak aradı. Polisin, uygulama noktasında şüphelenerek durdurmak istediği sürücüsü öğrenilemeyen 72 EP 364 plakalı mavi renkli otomobilden ateş açıldı. 





Yolda uzun araç kuyruğu oluşurken çatışmada yaralanan PKK’lı terörist tedavi için ambulansla hastaneye taşındı. Çatışma ardından Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı da olay yerine gelerek polislerden bilgi aldı. Otomobilde yapılan aramada tüfek, tabanca ve el bombası bulundu.



Takım elbise giydirilen teröristi polisler iş adamı sansın diye arka koltuğu oturttular. Takım elbiseli terörist polise bomba atmaya çalışırken öldürüldü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.