Öne Çıkanlar terör En iyi bulut santral Riemann Hipotezi rus uçağı Şırnak milletvekilleri

Satın Alım için En İyi Kripto Para Sitesi Hangisi?

Kripto para satın almanın birkaç yolu vardır fakat devam etmeden önce akılda tutulması gereken bir şey de şudur: kripto para canlı takip ister.

İsteğinize göre merkeziyetsiz veya merkeziyetçi kripto para borsası kullanabilirsiniz. Merkeziyetsiz borsalar (DEX), kullanıcıların bir araya geldiği ve kripto para takas işlemlerinin veya alım satımın yapıldığı web sitelerdir. Bu durumda, fonlar kullanıcı cüzdanları arasında hareket eder ve borsada tutulmaz. DEX’ler fonların güvenliğinden sorumlu değildir.

Gözlerini kripto kurları fiyatlarına kitlemiş o deneyimli yatırımcılar genellikle merkeziyetçi bir borsada hesap açar ve ihtiyaç duyduğu zaman DEX'i kullanır; CEX ise, dijital varlıkların güvenli bir şekilde alım satımı yapıldığı en güvenilir borsa seçeneğidir.

CEX: Çevrimiçi Kripto Para Satın Almak için En İyi Yol

CEX kullanmanın avantajları nelerdir? İşte kullanmanız için bazı nedenler:

  • CEX, satın almak için geniş bir kripto para yelpazesi sunar;
  • Çeşitli alım satım araçları, fon ödünç alma, kaldıraç kullanma ve ortaklık programlarına katılma gibi imkânlar sunar;
  • Yüksek kalitede müşteri desteği sunar;
  • Banka kartıyla fiat para birimiyle kripto satın alma imkânı sunar;
  • Düşük komisyonlarla işlem yapmanızı sağlar;
  • Eğitim içerikleri ve kripto para grafikleri sunar;
  • Kullanıcılara ve yatırımlarına yüksek düzeyde güvenlik sağlar;

Kripto borsa kullanımının güvenliği hakkında konuşurken, beğeneceğiniz bir hizmetten daha bahsetmek istiyoruz.

2023 yılında Kripto Para Nereden Satın Alınır?

CEX ile çalışırken, paranızı borsa hesabınıza yatırırsınız. Yatırımlarınız borsanın cüzdanında saklanır. En büyük kripto para borsaları arasında olan WhiteBIT gibi platformlar, kullanıcı varlıklarını soğuk cüzdanda saklar. Bu, varlıkların çevrimdışı olduğu ve üçüncü taraflar tarafından erişilemediği anlamına gelir.

Tüm kullanıcıların KYC sürecinden geçmeleri gerekmektedir, bu süreç müşterilerin kimliklerinin belirlenmesine yardımcı olur. CEX aynı zamanda borsada şüpheli davranışları kontrol eder ve takip eder. Eğer herhangi bir kullanıcı şüpheli ve alışılmamış işlemlere karışırsa, hesabı bloke edilir ve durum ilgili düzenleyiciye bildirilerek daha fazla soruşturma yapılır.

Platform, yüksek güvenliği ve sıkı politikası sayesinde kullanıcıların fonlarını en iyi derecede korumaktadır. Kripto borsa sıralaması yüksek olan platformlar bu konuda sizi üzmez.

WhiteBIT aynı zamanda iki faktörlü kimlik doğrulamayı desteklemektedir. Bir hesap açarken, kullanıcılar telefon numaralarını girer ve hesaplarına erişmek için bir kod alırlar. Hesaba giriş yaparken, kullanıcılardan telefonlarına gelen rastgele bir kod istenir. Bu, üçüncü bir kişinin hesap şifresini bulsa bile, hesaptan fon çekemeyeceği anlamına gelir.

Peki WhiteBIT'te nasıl kripto alınır? Sistem son derece basit; hemen bir hesap açın, KYC sürecini tamamlayın (genellikle 24 saat sürer), banka kartınızı ekleyin ve hesabınıza gerekli miktarı aktarın. Ardından kripto piyasası içinde bulunan satın almak istediğiniz varlığı seçin ve ücreti ödeyin. Kripto paralar birkaç dakika içinde hesabınıza geçer.

Alım satımla ilgili daha fazla bilgi için WhiteBIT blog sayfasını ziyaret edin.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.