Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid Tanap terörist başı

Şehit haberi bu kez Edirne'den geldi!

Şehit haberi bu kez Edirne'den geldi. İpsala İlçesi’ne bağlı Yenikarpuzlu Beldesi yakınlarında sınır bölüğündeki gözetleme kulelerinde nöbetten dönen askerleri taşıyan araç devrildii. 1 asker şehit oldu, 1'i Teğmen 3 asker de yaralandı.

Kaza, saat 02.00 sıralarında yaşandı. Askeri araç İpsala 1’inci Hudut Tabur Komutanlığı 2’nci Hudut Bölüğü’ndeki gözetleme kulelerinde nöbet tutan askerleri taşıyordu. Sürücü bir anda direksiyonun kontrolünü kaybetti. Yoldan çıkan araç Meriç Nehri kenarındaki taşkın önleme seddesinden aşağı düştü.

Ekipler kazanın ardından hemen olay yerine geldi. 1 askerin ters dönen araçtan cansız bedeni çıkarıldı. Yaralanan bir teğmen ve iki er bölgeye gelen sağlık ekipleri tarafından apar topar hastaneye kaldırıldı.

Şehit askerin cenazesi otopsi için morga kaldırıldı. Ekipler kazanın neden meydana geldiğini araştırıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.