Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ ahmet davutoğlu esad

Selahattin Demirtaş'tan tepki çeken sözler...!

Demokratik Toplum Kongresi (DTK) Olağanüstü Genel Kurulu dün Diyarbakır'da gerçekleştirdi. Kongrede bir konuşma yapan HDP Eş Genel Başkanı Selhattin Demirtaş, Kürdistan'ın kurulacağını söyleyerek "Diktatörlük mü, tek adam mı, özyönetim mi? Bunun kararını biz verdik. Batı da buna katılmalı ve bunun kararını vermeli" diye konuştu.

ÇOCUKLARIMIZA MİRAS BIRAKMAK ZORUNDA DEĞİLİZ

"Bizler çocuklarımıza sorun miras bırakmak zorunda değiliz. Cizre'de kadınlar ve çocuklar bu zulmü yaşıyorsa vebali biziz.

BİZE LANET OKUSALAR HAKLILAR

Bu salondakilerdir. 10 yıl sonra 70 yaşındaki analarımızın cenazeleri sokakta kalıyorsa bize lanet okusalar haklıdırlar. Halkın iradesi silahtan daha güçlüdür. Bu kağıttan kaplanların ucuz kahramanlarıklarının sonu gelmiştir.

KÜRDİSTAN OLACAK

Artık gelecek yüzyılda Kürdistan olacak! Özerk bölgeleri de olacak belki devleti de olacak? Kürt halkı burada nasıl yaşamak istiyorsa önce Kürt halkı buna karar verir. 1000 yıllık kardeşlik deniliyor ya 200 yılı sorunludur. Geri kalan 800 yılda Kürtlerin ana dili Türkçe değildir. O dönemde resmi dil Kürtçedir. YÖnetim şekli özerk haldedir. Bağımsızlığa yakın bir modeli vardır. Bizim yaşıyan dedelerimiz bunun canlı tanığıdır. Biz nasıl bunu yok sayıp AKP'nin modeline mahkum kalacağız.

BEDELİ AĞIR OLACAK DİYE ONURUMUZU MU YİTİRELİM

Bedeli çok ağır olacak diye onurumuzu mu yitirelim? Haysiyetsiz hale mi gelelim! Hepimizin mezar taşı olacak belki! Mezar taşı olmayanlar var! Madem hasta ameliyat masasına yatırıldı, defalarca denedik, ilaç verdik olmadı.

BATI DA BUNA KATILMALI

Bu direniş zaferle sonuçlanacak, herkes halkın iradesine saygı duyacak. Diktatörlük mü, tek adam mı, özyönetim mi? Bunun kararını biz verdik. Batı da buna katılmalı ve bunun kararını vermeli

DİRENEN YOLDAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Direnen, dik duran bizi mahçup etmeyecek düzeyde bir duruş sergileyen yoldaşlarımıza teşekkür ediyorum, şehitlerimize bir kez daha rahmet diliyorum. Kongremiz bir kez daha hayırlara vesile olsun." 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Batman 8 yıl önce

Haysiyet şeref den bahsediyor. Sen önce çocuklar ını da cizreye silopi ye sur a gönder mağdem özgürlük için bedel ödeyecez.

Avatar
hakan 8 yıl önce

Rusyadan doldurulmuş gelmiş. Yoksa sesi çıkmıyordu epeydir. O bölücü sesi kesmesini benim türkiyem iyi bilir.

Avatar
Hakan 8 yıl önce

Putin vermiş buna gazı Moskova'da. Yedirmeyiz Koç'um , başka kapıya!!

Avatar
abdul 8 yıl önce

Lan serefsiz kopek eceline mi susadin. Hayatinin karsiligi 1.5 tl kopek. Adam olun adamm sonunuz geldi artik sizin gibi teror ve teror yandaslari bubtarihin derin copluklerinde yerini alacak

Avatar
mert 8 yıl önce

birimi havladı

Avatar
Ftr 8 yıl önce

Bu adami gordukce ve salak salak konusmalari Kan basincimi yukseltiyor sifatsiz pislik Allah islah etsin seni ve tum yandaslarini

Avatar
Osmaniye 8 yıl önce

Tek kelime ile şerrreffsiiiiizzz köpek