Öne Çıkanlar abd terör örgütü operasyon haber diyarbakır

Şemdinli'de hain PKK saldırısı!


Terör örgütü PKK'lılar tarafından Hakkari'nin Şemdinli İlçesi Derecik Beldesi'ndeki Yeşilova Sınır Karakolu ve Umurlu 34. Hudut Taburu'nun üst bölgelerine havan ve otomatik silahlarla saldırı düzenlendi. Saldırıya askerler hemen karşılık verdi. Yapılan top atışları sonucu bölgeden dumanlar yükseldi.

Saldırı Yeşilova Sınır Karakolu ve Umurlu 34. Hudut Taburu'nun üst bölgelerine yönelik düzenlendi. Saat 16.30 sıralarında gerçekleştirilen terör saldırısınd PKK'lılar ilk olarak Irak sınırındaki Derecik Beldesi'nde konuşlu bulunan Yeşilova Karakolu Mamreşan üs bölgesine, ardından da Umurlu 34. Hudut Taburu'nun üst bölgesini hedef aldı. 

Havan ve otomatik silahlarla düzenlenen saldırıya Umurlu 34. Hudut Taburu ve Yeşilova Sınır Karakolu'ndaki askerler hemen karşılık verdi. Bazı bölgeler Mehmetçik tarafından yoğun top atışına tutuldu. Top atışlarının ardından bölgeden yoğun duman tabakası yükseldi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.