Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid Tanap terörist başı

Habertürk’te Ece Üner’in sunduğu Enine Boyuna programına katılan Emekli Tümamiral Semih Çetin, Mustafa Kemal ile ilgili Ertan Özyiğit'in söylediği sözlere tepki göstererek yayını terk etti.

Ertan Özyiğit programda Mustafa Kemal'in "konsensus" ile işbaşına geldiğini söyledikten sonra her programda olduğu gibi Mustafa Kemal'in büyük bir lider olduğunu, Türkiye'nin kurucu dehası olduğunu söyleyerek Mustafa Kemal'i dakikalarca övdü..

Ancak balyozdan yargılanan eski asker Semih Çetin'i bu övgüler kesmedi.. Çetin Atatürk düşmanlığı yapıldığını söyledi, gazeteci İsmail Saymaz ve sunucu Ece Üner'in tüm çabalarına rağmen stüdyoyu terk etti.

Mustafa Kemal'in bütün Türk milletinin desteğini alarak Cumhuriyet'i kurduğunu söyleyen Semih Çetin şunları söyledi:

"Mustafa Kemal Atatürk'ü 30 Ağustos gecesi tartışmaya açmak, onu birtakım vasıflarıyla eleştirmek benim şahsen kaldırabileceğim bir şey değil. Ben bunu kabullenemiyorum. Herkes istediği kadar konuşabilir. Bundan sonra da herhalde program bu minvalde devam edecek. Davetiniz için çok teşekkür ediyorum. 30 Ağustos'un da milletimiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bütün milletimizin bayramını kutluyorum ve müsaade ederseniz ayrılıyorum."

Yazar Ertan Özyiğit ise Semih Çetin'in "tribünlere oynadığını" ifade etti.


(Ertan Özyiğit)

SOSYAL MEDYA NE DEDİ?

Twitter'daki ulusalcılar Semih Çetin'in programı terk etmesini doğru bulurken, bir kesim de Semih Çetin'in 15 Temmuz darbe
girişimi sonrası oluşan birlik havasını bozmaya çalıştığını, özellikle son günlerde laik - antilaik çatışmasının gündemde tutulmaya çalışılarak ordu içindeki darbeci geleneğin korulmaya çalışıldığı, ileride "laiklik" adına yapılacak bir darbeye zemin hazırlanıldığı yorumları yapıldı...

komplohaber.com

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ardiles 8 yıl önce

ya bırakın bu general bozuntularını bunların arkadaşları değilmi halka silah çekenler

Avatar
Maximilyanus 8 yıl önce

Kemalizm bitti çok şükür. Son kalıntıları.

Avatar
HVV 8 yıl önce

BU ADAM TARİH BİLME ACİZLİĞİNDE.

Avatar
havva 8 yıl önce

Osmalı padişahları ile ilğili konuşuyorsun osmalı topraklarında cumhuriyeti kuran paşasını ayrı düşünüyorsan konuşma zaten!

Avatar
harbiye 8 yıl önce

helal olsun komutanım