Öne Çıkanlar ışid terörist gözaltı terör fenerbahçe

Sevinç Erbulak gurbetçi seçmene kızgın

16 Nisan’da oylanan Başkanlık Sistemi referandumunda Yüzde 51.4 evet çıktı.

Oyuncu Sevinç Erbulak, yurt dışında yaşayan gurbetçilerin çoğunluğunun "Evet" demesi üzerine sosyal medya hesabından ilginç bir çağrı yaptı.

"Çocukluğumu hatırlıyorum, dertlerimi..." diyen Erbulak, gönül rahatlığıyla evet diyenlerin Türkiye'ye gelerek bu "kötü" tabloyu görmelerini istedi.

"BENİM EVİMDE KALABİLİRLER"

Erbulak, sosyal medya hesabından şunları paylaştı:

"Öncelikle yurt dışında yaşayan ve referandumda gönül rahatlığıyla evet diyenleri, akrabam olsalar adlarını da yazardım ama hiç yok hem de şu koskoca dünyada yani; buraya davet ediyorum.

Yaşamaya. Paylaşmaya. Her şeyimi. Benim evimde kalabilirler. Çok sayıda gelen olursa ev de kiralayabilirim. Sorun yok. Bence burası oralardan daha güzel çünkü.

"ÇOCUKLUĞUMU DÜŞÜNÜYORUM, DERTLERİMİ"

Sonra, çocukluğumu düşünüyorum; dertlerimi; beni uyutmayan nedenlerin tümümü; hatırlayabildiğim kadarıyla tabii, çocukluk öyle kolay hatırlanmıyor, ha deyince gelmiyor artık çünkü, sevindiğim şeyleri, hayalini kurduklarımı filan, bir de şimdiki çocuklara bakıyorum, fiyuuuuu aramızdaki dağlar kadar farka bayılıyorum, ölüyorum; bitiyorum.

"YAZIMDA MÜHÜR DE YOK AMA..."

Onları bu denli vicdanlı ve akıllı yapan, bunu yaparken de bunun hiç farkında olmayanlara teşekkürü borç biliyorum. Var olun. Her şey, karşıtıyla var.

Yazımda mühür de yok ama olsun, başka birinin yazmadığı veya yazımın dışarıdan geldiği ispatlamazsa bana aittir ne de olsa. Mühür de ne ki?"

Sevinç Erbulak gurbetçi seçmene kızgın

Sevinç Erbulak gurbetçi seçmene kızgın

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Leyla yıldız 7 yıl önce

Beğenmeyen gidebilir istediği ülkeye.

Avatar
Kiper iso 7 yıl önce

Ben hemen giderim ve bu davete gönülden gelerek de yine EVET diyerek kabul ederim. Yalnız verdiği ifadeler ile gurbetçiye nasıl kızmış çözemedim. Evine davet etmekle mi? O kadar kötü bir evi mi var

Avatar
gülsüm 7 yıl önce

seni cocukken uyutmayan nedenler ne olabilir. halkin sectigi basbakanlari icin yapilan darbeler. eski türkiye zavallilik icinde borc batakligina batmis chp zihniyeti din düsnanlari sayesinde yasanmistir. basi kapali diye okula alinnayan okuyamayan ögrenciler, dinden uzaklastirilsin diye yasaklannis kuran kurslari. bunlar sizin icin önemli olmayabilir. ama bir müslüman icin; evlatlarini dini kurallarla bpyütmek isteyenler icin cok iz birakmis bir aci. senin ne demek istedigini anladim desem yalan olur. eger türkiyenin sindiki durumunu begenmiyorsan cok nankörsen gelbyer degiselim. sen avruoa ya gel ben ülkemde yasayayim. dinsizlestirilmeye calisilan bir ülkeden kurtulduk artik. din dpsmanlari vatan hainleri temizleniyor bizlerde gurbet elletden kurzulmak istiyoruz