Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ son dakika haberleri ahmet davutoğlu

Siirt kent merkezinde çatışma çıktı! Saldırganlarda biri öldü, 1 polis de yaralandı.

Siirt kent merkezinde hareketli anlar yaşandı. Biri kadın iki kişi güvenlik güçlerine ateş açtı. Çatışmanın çıkması üzerine 1 polis yaralandı. Saldırganlardan erkek olan da öldürüldü. Kaçan kadın ise daha sonra sağ olarak yakalandı.

Siirt kent merkezinde bugün akşam saatlerinde, polisin şüphe üzerine durdurmaya çalıştığı biri kadın 2 kişinin güvenlik güçlerine ateş açması üzerine çatışma çıktı. 1 polis yaralandı, şüpheli 1 erkek olay yerinde öldü. Kaçan silahlı kadının yakalanması için kentte operasyon başlatıldı. Siirt'te, çevre yolundaki bir otelin önündeki kavşakta yürüyen ve polisin durumlarından şüphelenerek durdurmak istediği bir kadın 2 kişi, güvenlik güçlerine silahla ateş açtı. Güvenlik güçlerinin de karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmada, 1 polis yaralanırken, vurulan erkek saldırgan olay yerinde öldü. Kaçan kadın saldırganın yakalanması için başlatılan operasyonda, bulunduğu yer belirlendi. Bu bölgeye takviye güvenlik güçleri sevk edildi. Saldırganların açtığı ilk ateşle yaralanan polis, Siirt Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, çatışmada öldürülen erkeğin cesedi de olay yerinde yapılan incelemenin ardından Siirt Devlet Hastanesi morguna getirildi.

KADIN SAĞ YAKALANDI

Siirt Valiliği, polise yapılan saldırıyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, olayda bir kişinin öldüğünü, bir kadının da sağ olarak yakalandığını duyurdu. Valilik tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Bugün saat 17:30 sıralarında ilimiz Kooperatif Mahallesi'nde devriye görevi yapan güvenlik güçlerimizin şüphelendikleri iki şahıs, (bir bayan-bir erkek) durdurmak istemleri üzerine çıkan çatışmada, erkek şahıs ölü, bayan şahıs ise sağ olarak ele geçirilmiş, bir polis memurumuz ayağından yaralanmış, Siirt Devlet Hastanesi'nde tedavi görmektedir" denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.